Over Anam Cara

Mijn praktijk Anam Cara biedt je een professionele, veilige en koesterende plek waar je energieblokkades en ‘oud zeer’ kunt helen, ter voorbereiding op de 'geboorte' van iets nieuws in je leven.

In het Keltisch betekent Anam ‘ziel’ en Cara ‘vriend’. In de loop van ons leven raken we vaak het contact met onze ziel en onze bezieling kwijt, doordat er om allerlei redenen blokkades ontstaan in de energiedoorstroming in ons lichaam. Ik help je om die doorstroming weer te herstellen, door middel van helende massages en via trauma-heling.

Heb je eenmaal weer voeling met de levensstroom in jezelf, dan kun je ook weer gaan voelen wat er nu in jou, en via jou, ‘geboren en geleefd wil worden’.

Eerste consult

We kijken samen naar wat er bij jou speelt. Mijn focus voor dit eerste consult is dat jij helderheid krijgt over je volgende stap. Dat kan een sessie of traject in mijn praktijk zijn, maar ik kan je ook doorverwijzen naar bijvoorbeeld een coach. Ook kunnen we bij dit consult voelen of er een wederzijdse klik is, wat vanwege mijn heel persoonlijke manier van werken voor ons allebei van belang is.

 

JA, IK WIL GRAAG ZO’N CONSULT