Klassieke Massage

Bij een Klassieke Massage nodigen mijn handen je lichaam uit om diep te ontspannen en te genieten van alle warme aanrakingen. Je huid, je spieren en pezen, je bindweefsel, alles wordt losgekneed en meer doorbloed. Afvalstoffen worden beter afgevoerd.

Deze weldadige massage brengt je weer helemaal in contact met je lijf. Daardoor kun je ook dieper aanvoelen wat er onder de oppervlakte werkelijk speelt in je leven. Dat werkt verhelderend en levert nieuw inzicht op.

Ook wordt zo voelbaar waar de energie minder goed doorstroomt. Door me intuïtief op jou af te stemmen, ontstaat er een soort heilige ruimte waarin ik vaak spontaan benoem wat ik aanvoel. Dat kan in jou een proces van bewustwording op gang brengen.

 

Technieken
Ik gebruik technieken uit de Klassieke Massage, Haptische Massage, Holistic Pulsing en Energetische Massage. Vaak is het een afwisseling van lange strijkingen, diepe knedingen, pulserende bewegingen en verstilde handopleggingen, ter verdieping van jouw ontspanning en bewustwording.

 

Verloop
We beginnen met een kopje thee en een kort gesprek om samen het thema voor de massage te bepalen. Elke massagesessie wordt aangepast aan wat er op dat moment in jou leeft.

De massage vindt plaats op een massagetafel en duurt alles bij elkaar 90 of 120 minuten.

 

Klassieke massage:
voor een weldadige, diepe ontspanning en betere energiedoorstroming

  • Losse massages van 1,5 of 2 uur
  • Massagepakket Klassiek Basis: 5 sessies van 1,5 uur
  • Massagepakket Klassiek Deluxe: 5 sessies van 2 uur
  • Verdiepingstraject ‘Verwen Jezelf’: 3 Klassieke Massages plus een Kashmirische massage

 

Verdiepingstraject ‘Verwen Jezelf’

Een Verdiepingstraject van vijf sessies, inclusief een Kashmirische massage, is ideaal om een specifiek thema in je leven helemaal ‘uit te pakken’. Je commitment aan een langer traject geeft je onderbewuste het vertrouwen om dieper liggende kwesties boven te laten komen, te verwerken en te integreren.

Alles wat je tijdens deze weldadige massages ervaart - ontspanning, intenser lichaamsbewustzijn, meer contact met je gevoel en intuïtie - kan zich door een Verdiepingstraject in jezelf verankeren en zo een deel van je leven worden.

 

Klassieke Massages geef ik aan vrouwen en mannen.