Amorgos

Amorgos is een klein, afgelegen Grieks eiland waar ik jarenlang heb gewoond.
Ook wel de 'ruwe diamant' van de Cycladen genoemd. Een fantastische plek om te vertoeven in de betovering van de natuur, de geur van de vele kruiden komt je tegemoet. Mooie wandelpaden over het hele eiland, met het geluid van de bellen van de geiten en het ruisen van de zee op de achtergrond. Heerlijk genieten van het mediterrane eten en de vele gezichten van de turqoise zee. 
Een plek om vanuit een weldaad van rust en ontspanning, het leven weer in vertrouwen tegemoet te treden en jezelf te resetten.

Hier geef ik massages, (individuele) pelgrimstochten, en Tandava Dans*

We zijn een centrum aan het ontwikkelen : 'Blossom Village', waar mensen terecht kunnen om van de stilte van de natuur te genieten én om workshops en trainingen te kunnen doen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

*Tandava Dans is een meditatieve dans waarin je je laat leiden door de stroom van je adem. Je wordt uitgenodigd om helemaal bij de beweging van je ademhaling aanwezig te blijven. Door vloeiend mee te bewegen in het moment, vanuit de verbinding met je lichaam, ontstaat er ruimte. Krampachtige gedachten krijgen de gelegenheid om te gaan ontspannen. Tandava Dans opent een ruimte waarin het leven zelf jou in beweging brengt.