Coaching

Coaching en Leiderschapsontwikkeling Coaching Marshall Goldsmith

Coaching is bijzonder effectief voor verbetering van het functioneren op het werk. Daarvoor geven we al ruim 30 jaar resultaatgerichte coachings-trajecten.

Ik ben gespecialiseerd in de zeer effectieve Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching – meestal is deze coaching een relatief goedkope interventie om de resultaten substantieel te verbeteren. Deze Leiderschaps-coaching+training bieden we zowel aan individuele leiders als aan groepen of bedrijfsbreed.

In de wereld van leiderschaps-ontwikkeling wordt  Marshall Goldsmith met zijn  “Stakeholder-Centered-Coaching”-benadering al twee decennia wereldwijd meestal als #1 gekozen. En als waarschijnlijk de meest senior Associate van Marshall in Europa kan ik u helpen met het effectiever maken van uw organisatie, met leiderschaps-ontwikkeling en teamverbetering, met specialisaties effectiviteit, integriteit en kwaliteit.

 

Resultaat van leiderschaps-coaching MGSCC

In 12 a 18 maanden versterkt coachee zijn/haar effectiviteit in relatie tot de omgeving. Met maandelijkse actie-plannen. Coachee leert beter communiceren en afstemmen, effectiever gedrag en betere keuzen te maken. Zie filmpjes.

Specs van leiderschaps-coaching

  • Voor eerder suksesvolle leiders (die gemotiveerd zijn voor effectiviteits-verbetering); in ambitieuze organisatie.
  • Maandelijks actieplannen maken met input van de omgeving.
  • Coaching naar behoefte – maar steeds zeer efficiënt voor coachee: gering tijdsbeslag, coaching ‘op de zaak’, ook telefonisch.
  • Fixed price, met resultaat-garantie: evidence based coaching maakt betrokkene(n) veel effectiever voor het bedrijf. Effectiever in de ogen van gekwalificeerde beoordelaars. Vooruitgang wordt objectief gemeten.

Varianten

  • Ook voor kleine groep coachees of in een netwerk – ook bedrijfsbreed. We kunnen ook meer coaches inzetten (max.10 met gelijke aanpak direct inzetbaar).
  • Ook voor suksesvolle professionals
  • Efficiënt traject om team en hun leidinggevende effectiever te maken.
  • Ook begeleiding bij samenwerkingsproblemen en psychotherapie bij persoonlijke thema’s.

Testimonial:

"Ons MT zat vast. Ons bedrijf was verlieslatend. Het verkoopproces werd opgestart. Met de coach kreeg het MT vleugels. We besloten in een jaar een totale reorganisatie door te voeren en de kosten met 30% te laten dalen. Het bedrijf werd sterk winstgevend; de moeder-maatschappij stelde de koers bij: sluiting ging niet door; het bedrijf werd voorbeeld voor andere bedrijven van het concern. De coach speelde bij dit alles een belangrijke rol."
drs. GJ uit Haren (Gron.), general manager van NL-dochter van energiereus.