Birth into Being

Ga je aan iets nieuws beginnen in je leven?
Wil je iets in de wereld zetten? Een nieuwe relatie aantrekken?
Ben je zwanger of wil je dat graag worden?

Via de methode Birth into Being kun je je oudste en meest hardnekkige gedragspatronen ‘resetten’ en krijg je weer vrij toegang tot je eigen aangeboren wijsheid, moed en kracht. Of je nu je droomproject wilt realiseren, aan een nieuwe relatie begint, een kind gaat krijgen of anderszins een nieuw pad in je leven inslaat, met Birth into Being ontsluit je de poort naar het creëren van vervullende relaties en succes op elk gebied.

Birth into Being, ontwikkeld door Elena Tonetti-Vladimirova in de jaren XX, is een revolutionaire, kortdurende maar zeer effectieve methode om geboortetrauma´s bij volwassenen te helen.

Birth into Being is tevens een prachtige manier om je voor te bereiden om zelf zwanger te worden en een kind ter wereld te brengen. Door je als aanstaande moeder of vader te bevrijden van oude ballast kun je meer ruimte geven aan de intentie van de ziel van je kind voor dit leven.

 

Hoe werkt Birth into Being?

Pijnlijke en angstige ervaringen rond je geboorte en in je prille jeugd laten negatieve 'imprints' achter in je zenuwstelsel. Die creëren belemmerende emotionele en mentale patronen die je levenslang met je mee kunt dragen.

In de workshops Birth into Being wordt een veilige bedding gecreëerd waarin je ongeacht je verleden alsnog kunt ervaren hoe het is om je in deze wereld veilig te weten en je geliefd en echt welkom te voelen.

Vervolgens ga je je negatieve imprints onder begeleiding welbewust ‘resetten’. Ook leer je om de verschillende delen van je hersenen beter te laten samenwerken, wat je helpt om je nieuwe referentiepunten te verankeren.

 

Birth into Being:

  • als voorbereiding op een nieuwe levensfase, relatie of project
  • als voorbereiding op een zwangerschap of komst van een kindje
  • tweedaagse groepsworkshops en individuele trajecten